Agenda november

vrijdag
10
november

ToM Een helder cv deel 2: opmaak

tijd:09:30 - 12:00 uur
locatie:Berkenlaan 65, Peize
kosten:in traject: gratis. Los: €75,00 (inclusief BTW)

Een CV is vaak de eerste indruk die u kunt achterlaten. Verwoorden van uw profiel, werkervaring, opleiding en een verzorgde lay-out is heel precies werk. In deel 2 van deze praktische ToM besteden we speciale aandacht aan de opmaak. Want een heldere en overzichtelijke opmaak versterkt de inhoud. We nemen tips en tops door. De eerste stap op weg naar een sollicitatiegesprek én nieuw werk!

Neem dus uw c.v. mee!

bloesems.jpg


 
maandag
13
november
t/m
vrijdag
17
november

Trainingsweek Schier

tijd:midweek
locatie:Schiermonnikoog, Aude Schuele
kosten:€ 2.250,- excl. btw; volledig verzorgd inclusief logies

 

Wilt u zich graag verder ontwikkelen en bent u op zoek naar HOE? Concreet en nauwkeurig? Bent u op zoek naar nieuwe passie of toe aan aan verandering? Wilt u zaken anders gaan aanpakken? Ga dan zo snel mogelijk mee met een blide Schierweek. Dit is een unieke en intensieve ontdekkings en trainingsweek voor persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart.

De midweek op Schiermonnikoog die blide aanbiedt, is een beproefde, effectieve manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor uzelf en in uw werk. Wat inspireert u? Waar krijgt u energie van? En wat zijn uw unieke talenten? De antwoorden op die vragen zorgen ervoor dat uw ogen weer gaan glimmen en beter in uw vel zal zitten dan ooit.

Tijdens een blide trainingsweek gaan maximaal 10 deelnemers en blide coaches samen werken aan ieders individuele leerdoelen. Van maandagochtend, als de boot aankomt, tot en met vrijdagmiddag 16.30 uur als de boot weer vertrekt, vindt een non-stop ontdekkingsreis plaats. Stapje voor stapje krijgt u helderheid en het is nog leuk en aangenaam ook. U kunt ter plaatse ook meteen beginnen met oefenen. In een veilige omgeving. Praktisch en heel concreet.

De groep en de coaches vormen samen het projectteam. Hierin wordt zowel groepsgewijs als individueel gewerkt. Tussendoor is er veel gelegenheid te genieten van alles wat het eiland biedt. We creëren met elkaar een veilige oefenplaats, opdat u wordt geïnspireerd, gestimuleerd en geconfronteerd op een zinvolle, effectieve en vrolijke manier.

Het is vooral uiterst leerzaam, plezierig en aangenaam. En U heeft er 6 a 7 jaren profijt van.

De beste investering die u kunt doen voor uw werk (en levensgeluk).

 

 

 


 
woensdag
15
november

ToM: Goed bezig! met beschikbare tijd

tijd:09.30-12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV PEIZE
kosten:in traject: gratis. Los: €75,00 (inclusief BTW)

Tijd: we hebben per dag er allemaal evenveel van........

Omgaan met mensen draait maar om een ding: aandacht. Hoe verdelen we onze aandacht zo goed mogelijk binnen de beschikbare tijd. Organiseren is handig en het vermindert de druk. Loopt u achter de feiten aan, heeft u altijd een gehaast gevoel, is uw werk nooit af of bent u van de 'drukdrukdruk'? Dan is het tijd om uw werk en leven anders te organiseren. Want het gaat niet vanzelf anders. Tijdens deze middag krijgt u tips van ons en krijgt u ze onder de knie door er serieus mee te oefenen. Dat kost moeite en de kunst is het stapje voor stapje te integreren in uw leven...

untitled9.jpg

 

 

 

 

 

 

 


 
vrijdag
24
november

gratis inloopspreekuur

tijd:15:00 - 17:00 uur
locatie:keukentafel, Berkenlaan 65, Peize
kosten:geen, gratis advies

Elke vrijdagmiddag van de ONEVEN week tussen 15:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom op het inloopspreekuur! Heeft u vragen over uw werk(situatie)? Heeft u goede raad nodig, of een luisterend oor? Loop bij blide binnen in Berkenlaan nummer 65 te Peize. Afhankelijk van de drukte hebben we een half uur de volle aandacht voor u. U bent van harte welkom! Aanmelden mag, maar is niet nodig. De koffie en thee worden vers gezet!

 

koffie.jpg


 
donderdag
30
november

ToM: Hoe communiceer ik (helder)

tijd:09.30-12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV PEIZE
kosten:in traject: gratis. Los: €75,00 (inclusief BTW)

 

untitled30.jpg


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl