Agenda mei

woensdag
03
mei

ToM: Helder vertellen wie je bent

tijd:09.30 - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV te Peize
kosten:in traject: gratis. Los: € 75,00 (inclusief BTW)

Kijk eens even in uw rugzak. Daarin zit ervaring en kennis en uw unieke talenten. en ja (helaas) ook onnodige ballast.  Gelukkig is iedereen uniek. Persoonlijk leiderschap betekent dat u er voor kiest uzelf te zijn en daarover durft te communiceren. Dat voelt haast onbescheiden. Toch is het de sleutel naar duidelijkheid. Voor uzelf en voor uw omgeving. Tijdens deze thema-ontmoeting gaan we aan de slag met het spits/helder krijgen waarin u zich precies onderscheidt van anderen. Ballast kost nodeloze energie en kan dus beter meteen opgeruimd worden. Niet half, slimmer is helemaal met wortel en stok! Onder het motto: beter mee verlegen dan om verlegen houden we ballen in de lucht die nodeloze energie vergen. Onderzoek uw eigen specifieke kracht en beschrijf uw merk. Om daarna in te zoomen  hoe dit zo te communiceren dat dit ook prettig blijft hangen bij de mensen die u ontmoet.  Hoe kunt u zichzelf krachtig en onderscheidend neerzetten.  Een merk-waardige thema-ontmoeting. U gaat met concrete tips en op eigen kracht energiek naar huis.

ik.jpg


 
maandag
15
mei
t/m
vrijdag
19
mei

Trainingsweek Schier

tijd:midweek
locatie:Schiermonnikoog, Aude Schuele
kosten:€ 2.250,- excl. btw; volledig verzorgd inclusief logies

 

Wilt u zich graag verder ontwikkelen en bent u op zoek naar HOE? Concreet en nauwkeurig? Bent u op zoek naar nieuwe passie of toe aan aan verandering? Wilt u zaken anders gaan aanpakken? Ga dan zo snel mogelijk mee met een blide Schierweek. Dit is een unieke en intensieve ontdekkings en trainingsweek voor persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart.

De midweek op Schiermonnikoog die blide aanbiedt, is een beproefde, effectieve manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor uzelf en in uw werk. Wat inspireert u? Waar krijgt u energie van? En wat zijn uw unieke talenten? De antwoorden op die vragen zorgen ervoor dat uw ogen weer gaan glimmen en beter in uw vel zal zitten dan ooit.

Tijdens een blide trainingsweek gaan maximaal 10 deelnemers en blide coaches samen werken aan ieders individuele leerdoelen. Van maandagochtend, als de boot aankomt, tot en met vrijdagmiddag 16.30 uur als de boot weer vertrekt, vindt een non-stop ontdekkingsreis plaats. Stapje voor stapje krijgt u helderheid en het is nog leuk en aangenaam ook. U kunt ter plaatse ook meteen beginnen met oefenen. In een veilige omgeving. Praktisch en heel concreet.

De groep en de coaches vormen samen het projectteam. Hierin wordt zowel groepsgewijs als individueel gewerkt. Tussendoor is er veel gelegenheid te genieten van alles wat het eiland biedt. We creëren met elkaar een veilige oefenplaats, opdat u wordt geïnspireerd, gestimuleerd en geconfronteerd op een zinvolle, effectieve en vrolijke manier.

Het is vooral uiterst leerzaam, plezierig en aangenaam. En U heeft er 6 a 7 jaren profijt van.

De beste investering die u kunt doen voor uw werk (en levensgeluk).

 

 

 


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl