Agenda februari

woensdag
07
februari

ToM - Regeren is vooruitzien -

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis. Los: 75 euro, incl. btw

 

Wanneer u afwacht wat er gaat gebeuren, laat u het gebeuren. Kansen pakken, zelf situaties  creëren en tijdig in actie komen kan dit voorkomen. Zo kunt u iets teweeg brengen en gestelde doelen bereiken.

Wat heeft u nodig? Het vermogen uw belangen te behartigen, door de juiste bril kunnen kijken voor een realistische kijk op zaken en weten waar u invloed op hebt en waarop niet en vooral verantwoordelijkheid nemen.

In deze Themaontmoeting gaan we aan de slag met een heel belangrijke overwinning op uzelf: Niet afwachten, maar in actie komen. Door afspraken met uzelf te maken op hele heldere doelen.

Lekker pro-actief!

 


 
donderdag
22
februari

ToM - Persoonlijk slim organiseren -

tijd:14.00 uur - 16.30 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis. Los: 75 euro, incl. btw

 

Ieder mens moet in z’n leven organiseren. Dat leer je van jongs af aan. Als je vergeten bent je handdoek in je badtas te stoppen, heb je na het zwemmen een leermomentje. Hoe groter het risico wordt dat we een ramp kunnen veroorzaken, hoe belangrijker het is om goed te organiseren. We leren allerlei routines aan en we leren (hopelijk voortdurend) van onze fouten. In deze Thema Ont-moeting nemen we onze persoonlijke werkwijzen eens systematisch onder de loep. Kan het gemakkelijker, beter, slimmer? Je gaat naar huis met een aantal slimme tips, die je tot nieuwe routine kan gaan maken. Gewoon handig!


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl