Agenda juni

maandag
04
juni
t/m
vrijdag
08
juni

- Trainingsweek Schier -

tijd:midweek
locatie:Schiermonnikoog, Aude Schuele
kosten:€2250, excl. btw; volledig verzorgd inclusief logies

 

Wilt u zich graag verder ontwikkelen en bent u op zoek naar HOE? Concreet en nauwkeurig? Bent u op zoek naar nieuwe passie of toe aan aan verandering? Wilt u zaken anders gaan aanpakken? Ga dan zo snel mogelijk mee met een blide Schierweek. Dit is een unieke en intensieve ontdekkings en trainingsweek voor persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart.

 

 

De midweek op Schiermonnikoog die blide aanbiedt, is een beproefde, effectieve manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor uzelf en in uw werk. Wat inspireert u? Waar krijgt u energie van? En wat zijn uw unieke talenten? De antwoorden op die vragen zorgen ervoor dat uw ogen weer gaan glimmen en beter in uw vel zal zitten dan ooit.

Tijdens een blide trainingsweek gaan maximaal 10 deelnemers en blide coaches samen werken aan ieders individuele leerdoelen. Van maandagochtend, als de boot aankomt, tot en met vrijdagmiddag 16.30 uur als de boot weer vertrekt, vindt een non-stop ontdekkingsreis plaats. Stapje voor stapje krijgt u helderheid en het is nog leuk en aangenaam ook. U kunt ter plaatse ook meteen beginnen met oefenen. In een veilige omgeving. Praktisch en heel concreet.

De groep en de coaches vormen samen het projectteam. Hierin wordt zowel groepsgewijs als individueel gewerkt. Tussendoor is er veel gelegenheid te genieten van alles wat het eiland biedt. We creëren met elkaar een veilige oefenplaats, opdat u wordt geïnspireerd, gestimuleerd en geconfronteerd op een zinvolle, effectieve en vrolijke manier.

Het is vooral uiterst leerzaam, plezierig en aangenaam. En U heeft er 6 a 7 jaren profijt van.

De beste investering die u kunt doen voor uw werk (en levensgeluk).


 
dinsdag
19
juni

ToM - Buik, hart, hoofd, in die volgorde

tijd:14.00 uur - 16.30 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis. Los: €75,00 (incl. btw)

 

U (her)kent het vast wel, uzelf of iemand anders is zo bezig een ander met feiten en argumenten te overtuigen en oplossingen aan te dragen dat u langzaam afhaakt. OF: iemand praat zo in raadsels en zweverigheden dat er geen touw aan vast te knopen is. Grote kans dat u of die iemand anders volledig in het hoofd of de buik zit, terwijl juist het hart zorgt voor verbinding tussen intuïtie en verstand.


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl