Zomerlaboratoria

Heb je ook die ervaring? Dat er wat afstand nodig is meer zicht te krijgen op je eigen situatie? Zodat je vervolgens weer de goede richting kunt vinden om prettig verder te gaan?

Om dat te bereiken bieden we drie zomerlaboratoria aan op Schiermonnikoog. Even weg van alle hectiek. Het programma van de eerste dag is gericht op sprokkelen, tijdens de tweede dag staat verhelderen centraal en op de derde dag gaan we praktisch aan de slag met verworven inzichten. Hoewel de dagen een logische volgorde hebben staan ze los van elkaar en zijn ze afzonderlijk te volgen. Daarnaast is elke gewenste combinatie mogelijk.

Dit is het programma:

Woensdag 12 juli: sprokkelen
Soms is het goed even van een afstandje te kijken wat er allemaal gebeurt. Op deze dag ga je daarom sprokkelen en verzamelen. Waar loop je tegenaan? Welke kwesties houden je bezig? Waarom wil er maar geen lijn komen in hoe het loopt en wat je graag zou willen? Wat zit er in je rugzak? Je krijgt inzicht in "hoe het met je is". Waar je nu staat en wat er speelt.

Donderdag 13 juli: verhelderen
Tijdens dit laboratorium staat verhelderen centraal. Je gaat je inventaris waarderen, ’op waarde schatten’. Wat is nu echt belangrijk. Waar krijg ik energie van en waar loop ik op leeg? Het is een dag van afwegen en keuzes maken. Totdat het helemaal glashelder is. En dat alles in grote vrolijkheid.

Vrijdag 14 juli: mijn actieplan
Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken. Je gaan een persoonlijk actieplan maken. Een helder zicht op jezelf ga je planmatig toepassen, ‘in de praktijk brengen’. Je gaat je voornemens vormgeven. Kijken of het werkt en hoe het voelt om ermee aan de slag te zijn. Met elkaar gaan we ‘puntjes op de i’ zetten. Je gaat je voorbereiden op een nieuwe, frisse start. En daar heel concreet een begin mee maken.

Natuurlijk vergeten we niet waar we zijn. We gaan volop genieten én ‘gebruik maken’ van het prachtige Schiermonnikoog.

Ons aanbod
We ontvangen je graag op woensdag 12, donderdag 13 en/of vrijdag 14 juli 2017. De zomerlabs zijn afgestemd op de aankomst- en vertrektijden van de veerboot (9.30 uur – 19.30 uur). Wij zorgen voor de lunch en een avondmaaltijd, je zorgt desgewenst zelf voor logies. De kosten voor een zomerlab bedragen 150 euro per dag exclusief BTW. Overleg met je werkgever. Of gebruik je Persoonlijk Ontwikkelingsbudget (POB) of Individueel Keuze Budget (IKB). Wil je meer informatie? Neem dan contact met op met Irma Decnop (id@blide.nl) of Jeannette Brink (jb@blide.nl).

vuurtoren.jpg

 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl