Individuele begeleiding

Persoonlijke coaching bij blide is geschikt voor iedereen die een verandering of verbetering wil op het gebied van werk en mens zijn. Coaching of supervisie helpen om twijfels of onzekerheid te overwinnen, om beter te communiceren, doelgerichter op te treden of om beter om te gaan met conflicten, bijvoorbeeld. Maar een persoonlijke coach kan u ook ondersteunen bij dreigend ontslag, bij grote veranderingen of reorganisaties op uw werk, om te leren solliciteren of om anders leiding te gaan geven.passiebloem.jpg


Een individuele coach van blide denkt mee, steunt en helpt u. In uw tempo, met de middelen waar u baat bij heeft en waar u aan toe bent. We houden niet van poespas, dus een-op-een begeleiding bij blide vindt meestal plaats aan een van onze keukentafels. Daar kunt u, ongeveer eens in de 14 dagen, met een professional aan uw persoonlijke ontwikkeling werken.

Met behulp van een blide coach kunt u denkpatronen en gedrag waar u last van heeft bij uzelf en anderen ontdekken en leert u om op andere manieren te handelen. En natuurlijk krijgt u bij blide gelegenheid om met nieuwe handelswijzen te experimenteren: veranderen kan niet zonder oefenen.

Met uw individuele begeleider gaat u op zoek naar uw kwaliteiten, om deze verder te ontwikkelen en optimaal te benutten. Bij blide zoeken we altijd naar duurzame oplossingen: u krijgt dus een blijvende leidraad om ook de rest van uw werkzame leven van te kunnen profiteren. Een persoonlijke plattegrond.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl