Schierweek

Wilt u zich graag verder ontwikkelen maar weet u niet precies hoe? Bent u op zoek naar uw passie of toe aan aan verandering? Wilt u zaken anders gaan aanpakken? Doe dan mee in een blide Schierweek: een unieke en intensieve trainingsweek voor persoonlijke ontwikkeling. De midweek op Schiermonnikoog is een beproefde, effectieve manier om nieuwe ruimte te ontdekken voor uzelf en in uw werk. Wat inspireert u? Waar krijgt u energie van? Wat zijn uw mogelijkheden? In 5 dagen tijd vindt u antwoorden op uw vragen en inzichten waar u mee vooruit kunt. Het wordt u glashelder!

Werkwijze
Tijdens een blide trainingsweek gaan maximaal 10 deelnemers en 2 coaches werken aan ieders individuele leerdoelen. Van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag vindt een non-stop trainingsprogramma plaats. U oefent meteen met de verkregen inzichten. Het resultaat zal zijn dat uw ogen (weer) glimmen en u dat u lekker in uw vel zit! Het arrangement is all-inclusive: logies, eten, drinken, alle materialen.

Het feest van de olifant
Een Schierweek maakt veel bij je los. Je ontdekt dat je misschien wel iets hebt van een apparaat, of van een vervoersmiddel, of.... van een dier. Soms ontstaat een helder zicht als je het karakter van een vogel, een poes, een haas, een panda, een aap, een beer of een olifant eens toepast op jezelf. Marike schreef er aan het eind van een Schierweek een prachtige fabel over. Lees 'm hier.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl