Teamontwikkeling

Het succes van uw organisatie is afhankelijk van inzet, motivatie en talenten van al uw medewerkers. kleurigeglazen.jpgAls zij goede prestaties leveren, zijn uw klanten immers tevreden en doen zij graag zaken met u. U doet er dan ook alles aan om kennis, kunde en motivatie van uw mensen te stimuleren en binnen de organisatie te waarborgen en te behouden.

Wat is het geheim van een effectief team? Waarom heeft het ene team wel succes en het andere niet? Allerlei disfunctionele en irrationele processen kunnen een rol spelen. Onduidelijke doelstellingen, gebrekkige taakverdeling, wantrouwen, slechte communicatie, ingesleten gewoonten en dergelijke kunnen een sterk negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de samenwerking en van het resultaat.

Bij blide bieden we u een maatwerkprogramma dat aansluit op uw situatie en bij uw mensen. Onze aanpak is creatief, verrassend en: beklijft. Het eindresultaat is een gezamenlijk geformuleerde uitdaging; de 'neuzen dezelfde kant op'. Ook al vinden we dat een beetje een nare uitdrukking.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl