Agenda mei

woensdag
16
mei

ToM - Opkomen voor jezelf -

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis. Los: 75 euro, incl. btw

 

Hoe vaak zegt u sorry, terwijl u eigenlijk niets verkeerd heeft gedaan? Zegt u soms ja, terwijl u eigenlijk nee wilde zeggen? Hoeveel waarde heeft uw ja dan? Reageert soms scherp op de vraag van iemand anders? Houdt u altijd rekening met de belangen en gevoelens van een ander in het behalen van uw eigen doelen? Tijd voor Persoonlijke Ontwikkeling. Wie kan u beter leren uw belangen op een juiste wijze te behartigen dan uzelf?

In deze Thema ontmoeting assertiviteit gaan we experimenteren met de meest basale assertieve vaardigheden: het nee-zeggen en wensen uiten. Na vandaag zijn "de kapotte grammofoonplaat" en de "soundbite" uw beste vrienden... doe mee! En geniet van het resultaat!

Doelstelling van de blide Thema-ontmoetingen (ToM) is om op een eenvoudige manier klanten die belangstelling hebben voor een bepaald thema samen rond de tafel te brengen. Onder begeleiding van een blide-werker worden tijdens de middag ieders persoonlijke behoeften zoveel mogelijk - en met behulp van elkaar - vervuld: het is halen en brengen.

Meer weten? Kijk ook in onze kennisbank of laat u adviseren en leen een boek uit onze blideotheek.


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl