Agenda mei

dinsdag
14
mei

ToM - De lat kan best wat lager -

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

“Wie presteert is iemand, wie faalt is niemand”. Stel dit is (onbewust) één van jouw overtuigingen. Gedraag je je dan als de “overstrever” die elke kans op mislukking vermijdt? Of ga je uitdagingen het liefst uit de weg om niet geconfronteerd te worden met de spanning? Beide gedragspatronen leiden tot onwenselijke situaties: verkramping, uitputting, vooruitschuiven van ambities, niet tot ontwikkeling en bloei komen.

Op deze middag gaan we de snoeimethoden en groeimiddelen ontdekken voor een rijke, gezonde bloei!


 
dinsdag
28
mei

ToM - Non verbaal-heldere taal

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

We praten wat af met elkaar. Woorden, woorden, woorden. Toch communiceren we ondertussen heel veel meer. Zowel door onze lichaamstaal, alsook door ons stemgebruik.

Slechts 7% gaat over de inhoud van wat we te vertellen hebben. De overige 93% zit in andere dingen, de non verbale communicatie. Fascinerend he.

Daar gaan we mee aan de slag in deze thema ontmoeting. Hoe kan ik de ander beter ‘lezen’. En andersom natuurlijk ook: hoe interpreteert de ander mij? Wat kan ik verbeteren aan mijn uitstraling?

Het is al met al een enorm groot gebied. We gaan deze ochtend met elkaar hier wat stukjes van verkennen. Ter leringh ende vermaeck. Want het wordt een lichtvoetige ontmoeting, waarbij ont-dekken voorop staat.

Je bent van harte welkom. We maken er een mooie morgen van! Met ook zeggingskracht op lange(re) termijn. Doe Mee! Je bent van harte welkom!


 
vrijdag
31
mei

Expeditie Persoonlijk Leiderschap (EPL)

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:keukentafels blide en buiten
kosten:€2250,- exclusief btw

Meer informatie


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl