Agenda november

maandag
13
november
t/m
vrijdag
17
november

Trainingsweek Schier

tijd:midweek
locatie:Schiermonnikoog, Aude Schuele
kosten:€ 2.250,- excl. btw; volledig verzorgd inclusief logies

 

Wilt u zich graag verder ontwikkelen en bent u op zoek naar HOE? Concreet en nauwkeurig? Bent u op zoek naar nieuwe passie of toe aan aan verandering? Wilt u zaken anders gaan aanpakken? Ga dan zo snel mogelijk mee met een blide Schierweek. Dit is een unieke en intensieve ontdekkings en trainingsweek voor persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart.

De midweek op Schiermonnikoog die blide aanbiedt, is een beproefde, effectieve manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor uzelf en in uw werk. Wat inspireert u? Waar krijgt u energie van? En wat zijn uw unieke talenten? De antwoorden op die vragen zorgen ervoor dat uw ogen weer gaan glimmen en beter in uw vel zal zitten dan ooit.

Tijdens een blide trainingsweek gaan maximaal 10 deelnemers en blide coaches samen werken aan ieders individuele leerdoelen. Van maandagochtend, als de boot aankomt, tot en met vrijdagmiddag 16.30 uur als de boot weer vertrekt, vindt een non-stop ontdekkingsreis plaats. Stapje voor stapje krijgt u helderheid en het is nog leuk en aangenaam ook. U kunt ter plaatse ook meteen beginnen met oefenen. In een veilige omgeving. Praktisch en heel concreet.

De groep en de coaches vormen samen het projectteam. Hierin wordt zowel groepsgewijs als individueel gewerkt. Tussendoor is er veel gelegenheid te genieten van alles wat het eiland biedt. We creëren met elkaar een veilige oefenplaats, opdat u wordt geïnspireerd, gestimuleerd en geconfronteerd op een zinvolle, effectieve en vrolijke manier.

Het is vooral uiterst leerzaam, plezierig en aangenaam. En U heeft er 6 a 7 jaren profijt van.

De beste investering die u kunt doen voor uw werk (en levensgeluk).

 

 

 


 
woensdag
15
november

ToM: Druk, druk, druk

tijd:09.30-12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV PEIZE
kosten:in traject: gratis. Los: €75,00 (inclusief BTW)

Herken je het dilemma "hoe verdeel ik mijn tijd tussen werk en prive?" En vergeet je daarbij je zelf niet? Misschien is het wel: werk, prive en mijzelf... Wanneer er onbalans ontstaat tussen de de tijd en aandacht die je besteedt aan je werk, de mensen en  om je heen en jijzelf, dan gaat het het mis. Je lijf, je hoofd, je werkgever en/of je naasten geven alarmsignalen af. Dan is het zaak de bel weer in balans te krijgen! Minder stapelen van activiteiten en meer bewust keuzes maken tussen wat wel en wat niet. Deze ochtend maak je een overzicht van jouw werkelijkheid met alle taken en verantwoordelijkheden. Vervolgens bepaal je wat voldoende, teveel of te weinig aandacht krijgt. Tenslotte gaat het over kiezen en besluiten. Want als het te veel is is hebben en houden niet mogelijk. Welke keuzes durf jij te maken????????????


 
donderdag
30
november

ToM: Hoe communiceer ik (helder)

tijd:09.30-12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV PEIZE
kosten:in traject: gratis. Los: €75,00 (inclusief BTW)

 

untitled30.jpg


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl