Agenda juni

donderdag
15
juni

ToM: Planmatig werken

tijd:09.30-12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV PEIZE
kosten:in traject: gratis. Los: €75,00 (inclusief BTW)

 

 


 
donderdag
22
juni

ToM: De loopbaanschatkist

tijd:09.30-12.00 uur
locatie:Berkenlaan 65
kosten:in traject: gratis. Los: € 75,00 (inclusief BTW)

Werk is meer dan geld verdienen. Natuurlijk is het nodig dat er ook voldoende brood op de plank is. Twee plakken ham of een dubbele portie jam is vaak overdreven. Wel is het aangenaam om uzelf verder te kunnen ontwikkelen in uw werk. Bijvoorbeeld doordat uw werk in een omgeving is waarin u kunt leren, kunt communiceren en waarover u thuis dan met plezier iets kunt vertellen.

Iedereen heeft behoefte om van betekenis te zijn, toe te kunnen voegen. Dat gaat het gemakkelijkst als u aansluit bij die dingen waar u talenten voor hebt. Het lastige van talenten is dat u ze van uzelf weer niet zo gemakkelijk ziet. Immers: u vindt het vanzelfsprekend. De zoektocht naar uw eigen talenten is de moeite meer dan waard. De loopbaanschatkist rijkt u allerlei hulpmiddelen aan om te sprokkelen waar u goed in bent en warm voor loopt. Al doende spaart u steeds meer informatie over uzelf. Het resultaat van het sprokkelwerk in deze schatkist zal zijn dat u een aantal scenario's kunt schetsen waarin u kunt floreren. Daarna gaat u deze scenario's via netwerken onderzoeken en concreet maken. Zo komt u terecht bij zinvol werk waarin u zich als een vis in het water voelt.

Wat zit er allemaal in de loopbaan schatkist? Wij geven u graag het instrumentarium en tips om (weer) richting te krijgen.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zinvol werk.

 


 
donderdag
29
juni

ToM: De klant komt altijd van rechts

tijd:09:00 - 12:30 uur
locatie:Berkenlaan 65, Peize
kosten:in traject: gratis. Los: € 75,00 (inclusief BTW)

Waar treft u het eigenlijk nog, echte klantvriendelijkheid? Anders dan: "mijn collega komt zo bij u hoor..." Echte klantvriendelijk lijkt wel een schaars goed te worden. Wij zijn er echter allemaal dol op. Klantvriendelijke mensen maken het verschil! Ook in uw organisatie.

Deze bijzonder interactieve workshop is voor iedereen die echt klantvriendelijk wil zijn. Niet omdat het "moet van de baas", maar omdat het energie geeft en leuk werk is. Geen kunstjes, maar kunst, van binnenuit.

Wat heeft een meester op klantvriendelijk gebied in huis? Samen gaan we daar naar op zoek. Op een indringende manier, door letterlijk klant(on)vriendelijkheid te ondervinden en te beproeven. Dan wordt ook helder hoe subtiel het is. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Een heerlijk verfrissende middag die tot lang na-denken stemt. Doet u mee?

U bent van harte welkom!


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl