Agenda december

dinsdag
11
december

ToM - De loopbaanschatkist

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Berkenlaan 65
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

Werk is meer dan geld verdienen. Natuurlijk is het nodig dat er ook voldoende brood op de plank is. Twee plakken ham of een dubbele portie jam is vaak overdreven. Wel is het aangenaam om jezelf verder te kunnen ontwikkelen in jouw werk. Bijvoorbeeld doordat jouw werk in een omgeving is waarin je kunt leren, kunt communiceren en waarover je thuis dan met plezier iets kunt vertellen.

Iedereen heeft behoefte om van betekenis te zijn, toe te kunnen voegen. Dat gaat het gemakkelijkst als je aansluit bij die dingen waar u talenten voor hebt. Het lastige van talenten is dat je ze van jezelf weer niet zo gemakkelijk ziet. Immers: je vindt het vanzelfsprekend. De zoektocht naar jouw eigen talenten is de moeite meer dan waard. De loopbaanschatkist reikt jou allerlei hulpmiddelen aan om te sprokkelen waar je goed in bent en warm voor loopt. Al doende spaar je steeds meer informatie over jezelf. Het resultaat van het sprokkelwerk in deze schatkist zal zijn dat je een aantal scenario's kunt schetsen waarin je kunt floreren. Daarna ga je deze scenario's via netwerken onderzoeken en concreet maken. Zo kom je terecht bij zinvol werk waarin je je als een vis in het water voelt.

Wat zit er allemaal in de loopbaanschatkist? Wij geven je graag het instrumentarium en tips om (weer) richting te krijgen.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zinvol werk.

 


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl