Agenda maart

dinsdag
05
maart

ToM - Mijn actieplan concreet maken

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

Tijdens deze ontmoeting steken we de handen uit de mouwen. We gaan een actieplan maken. Een helder zicht op onszelf gaan we toepassen, ‘in de praktijk brengen’. We gaan voornemens vormgeven. Kijken of het werkt en hoe het voelt om ermee aan de slag te zijn. Met elkaar gaan we ‘puntjes op de i’ zetten. We gaan ons voorbereiden op een nieuwe, frisse start.  


 
dinsdag
19
maart

ToM - Opkomen voor jezelf -

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

Hoe vaak zeg je sorry, terwijl je eigenlijk niets verkeerd hebt gedaan? Zeg je soms ja, terwijl je eigenlijk nee wilde zeggen? Hoeveel waarde heeft jouuw ja dan? Reageer je soms scherp op de vraag van iemand anders? Houd je altijd rekening met de belangen en gevoelens van een ander in het behalen van jouw eigen doelen? Tijd voor Persoonlijke Ontwikkeling. Wie kan jou beter leren jouw belangen op een juiste wijze te behartigen dan jijzelf?

In deze Thema_ontMoeting assertiviteit gaan we experimenteren met de meest basale assertieve vaardigheden: het nee-zeggen en wensen uiten. Na vandaag zijn "de kapotte grammofoonplaat" en de "soundbite" jouw beste vrienden... doe mee! En geniet van het resultaat!

 


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl