Agenda april

dinsdag
02
april

ToM - Helder vertellen wie je bent -

tijd:9.30 uur - 12.00 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

Kijk eens even in jouw rugzak. Daarin zit ervaring en kennis en jouw unieke talenten. en ja (helaas) ook onnodige ballast.  Gelukkig is iedereen uniek. Persoonlijk leiderschap betekent dat je er voor kiest jezelf te zijn en daarover durft te communiceren. Dat voelt haast onbescheiden. Toch is het de sleutel naar duidelijkheid. Voor jezelf en voor jouw omgeving.

Tijdens deze thema-ontmoeting gaan we aan de slag met het helder krijgen waarin jij je precies onderscheidt van anderen. Ballast kost nodeloze energie en kan dus beter meteen opgeruimd worden. Niet half, slimmer is helemaal met wortel en stok! Onder het motto: beter mee verlegen dan om verlegen houden we ballen in de lucht die nodeloze energie vergen.

Onderzoek jouw eigen specifieke kracht en beschrijf jouw merk. Om daarna in te zoomen  hoe dit zo te communiceren dat dit ook prettig blijft hangen bij de mensen die je ontmoet.  Hoe kun je jezelf krachtig en onderscheidend neerzetten.  Een merk-waardige thema-ontmoeting. Je gaat met concrete tips en op eigen kracht energiek naar huis.


 
dinsdag
16
april

ToM - Buik, hart, hoofd, in die volgorde

tijd:14.00 uur - 16.30 uur
locatie:Aan de keukentafel, Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
kosten:In traject: gratis; los €75,00 (exclusief btw)

 

Je (her)kent het vast wel, jezelf of iemand anders is zo bezig een ander met feiten en argumenten te overtuigen en oplossingen aan te dragen dat je langzaam afhaakt. OF: iemand praat zo in raadsels en zweverigheden dat er geen touw aan vast te knopen is. Grote kans dat je of die iemand anders volledig in het hoofd of de buik zit, terwijl juist het hart zorgt voor verbinding tussen intuïtie en verstand.

Tijdens deze Thema-ontMoeting gaan we samen ont-dekken dat juist de afstemming en richting tussen deze hoofd, hart en buik zorgt voor positieve energie.  Hoe kunnen we meer leren leven in het hier in nu in plaats van in TOEN of STRAKS.

Je gaat naar huis met een hele concrete set tips. 


 
vrijdag
26
april

Expeditie Persoonlijk Leiderschap (EPL)

tijd:9.30 uur - 16.30 uur
locatie:keukentafels blide en buiten
kosten:€2250,- exclusief btw

Meer informatie


 

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl