Dineke Venekamp

dineke venekampDineke Venekamp is sinds 2005 actief in het blide-netwerk als trainer en coach. Lang geleden heeft ze ooit Spaans gestudeerd, ze heeft echter haar ervaring opgedaan met 20 jaar marketing-, communicatie- en managementfuncties in grote organisaties. Daar heeft ze haar twee passies ontdekt: de passie voor mensen en de passie voor marketing en communicatie.

Coaching

Bij blide zet ze deze twee passies in bij het begeleiden van startende ondernemers. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en geeft ze trainingen op het gebied van ondernemerschap, ik-marketing en presentatievaardigheden.

Dineke is gecertificeerd MDI-consultant, een mooie methode om meer te weten te komen over je gedrag en je drijfveren. Haar motto is: neem zelf de regie van je leven in handen.

"Ik heb zelf ervaren, toen ik de beslissing nam een eigen bedrijf te beginnen, hoeveel energie dat geeft. Het mooie van het leven is dat je kan blijven leren, hoe jong of oud je ook bent. Over je eigen grenzen heenkijken brengt je tot nieuwe inzichten, dan gaan je ogen glimmen. Glimmende ogen tevoorschijn brengen bij de mensen die bij blide een traject volgen of het nu individueel of in een groep is, dat geeft mij de meeste voldoening."

Dineke is telefonisch te bereiken op 06 27 36 00 69. Je kunt haar ook een e-mail sturen.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl