Irma Decnop

Irma Decnop is sedert 2002 verbonden met blide. Aanvankelijk was ze vooral actief in de individuele coaching aan de blide keukentafel, nu houdt ze zich in toenemende mate bezig met het ontwikkelen van groepstrajecten.

Twintig jaar voerde zij in Bussum een praktijk voor logopedie, gespecialiseerd in communicatie, Irma Decnop, coach bij blidepresentatie en stemvoering. Van 1999 tot 2004 studeerde zij aan de Universiteit voor Humanistiek, richting advies, organisatie en beleid. Deze ervaringen zet zij nu ruimschoots in in de blide projecten.

Waar ligt je hart, waar vind je werkelijk voldoening en plezier in en hoe kun je dit vormgeven in je leven? Dat zijn voor Irma wezenlijke vragen: "Het ervaren van zin in ons dagelijks bestaan is van essentieel belang, ook in werk. Van nature ben ik op zoek naar nieuwe vormen, uitdagingen en inspiratiebronnen".

De specialiteiten van Irma zijn onuitputtelijk. Als we er toch een paar mogen noemen: biografie-onderzoek, Heartmath (een instrument om in balans te komen) en Rationeel Effectieve Training (RET).

Irma is mobiel te bereiken op 06 12 511 512. Is ze bezig? Stuur haar dan een e-mail.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl