Individuele begeleiding

Persoonlijke coaching bij blide is geschikt voor iedereen die een verandering of verbetering wil op het gebied van werk en mens zijn. Coaching of supervisie helpen om twijfels of onzekerheid te overwinnen, om beter te communiceren, doelgerichter op te treden of om beter om te gaan met conflicten, bijvoorbeeld. Maar een persoonlijke coach kan jou ook ondersteunen bij dreigend ontslag, bij grote veranderingen of reorganisaties op jouw werk, om te leren solliciteren of om anders leiding te gaan geven.passiebloem.jpg


Een individuele coach van blide denkt mee, steunt en helpt je. In jouw tempo, met de middelen waar jij baat bij hebt en waar jij aan toe bent. We houden niet van poespas, dus een-op-een begeleiding bij blide vindt meestal plaats aan een van onze keukentafels. Daar kun je, ongeveer eens in de 14 dagen, met een professional aan uw persoonlijke ontwikkeling werken.

Met behulp van een blide coach kun  je denkpatronen en gedrag waar je last van hebt bij jezelf en anderen ontdekken en leer je om op andere manieren te handelen. En natuurlijk krijg je bij blide gelegenheid om met nieuwe handelswijzen te experimenteren: veranderen kan niet zonder oefenen.

Met jouw individuele begeleider ga je op zoek naar jouw kwaliteiten, om deze verder te ontwikkelen en optimaal te benutten. Bij blide zoeken we altijd naar duurzame oplossingen: je krijgt dus een blijvende leidraad om ook de rest van jouw werkzame leven van te kunnen profiteren. Een persoonlijke plattegrond.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl