Trainingsweek: Schiermonnikoog

Wilt u zich graag verder ontwikkelen, maar weet u niet precies hoe? Bent u op zoek naar nieuwe passie of toe aan verandering? Of wilt u zaken anders gaan aanpakken? Ga dan nu mee met een blide Schierweek. Dit is een unieke en intensieve trainingsweek voor persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart. Iedereen die een zoekvraag heeft kan mee doen!

De midweek op Schiermonnikoog is een beproefde, effectieve manier om nieuwe ruimte te ontdekken voor uzelf en in uw werk. Wat inspireert u? Waar krijgt u energie van? En wat zijn uw mogelijkheden? De antwoorden op die vragen zorgen ervoor dat uw ogen weer gaan glimmen en suikerwerfje.jpgu beter in uw vel zult zitten dan nu.

Tijdens een blide trainingsweek gaan maximaal 10 deelnemers samen met 2 coaches werken aan ieders individuele leerdoelen. Van maandagochtend (als de boot aankomt) tot en met vrijdagmiddag (als de boot vertrekt) vindt een intensief ontwikkelingsproces plaats.

De groep en coaches vormen samen het projectteam. Hierin wordt zowel groepsgewijs als individueel gewerkt. Uiteraard creeren we met elkaar een veilige oefenplaats, zodat u wordt geïnspireerd, gestimuleerd en geconfronteerd op een zinvolle en effectieve manier.

Vaste onderdelen van een Schierweek zijn:

  • een individueel intakegesprek om uw eigen leerdoelen vast te stellen;
  • 14 dagdelen groepstraining;
  • een individueel coachingstraject, parallel aan de groepsactiviteiten;
  • een individueel eindgesprek;
  • aansluitend op een Schierweek nog 2 coachingsgesprekken bij blide in Peize.

We sluiten aan bij de activeiten op het eiland in elk jaargetijde. Vele Schiermonnikoo bewoners worden ingezet in de blide week. Het coachingsprogramma is altijd maatwerk en wordt aangepast aan wensen en behoeften van de individuele deelnemer(s). De combinatie van groepsactiviteiten en individuele coaching zorgt ervoor dat iedere deelnemer genoeg ruimte heeft om de persoonlijke leerdoelen vorm te geven. Los daarvan biedt de week royaal de ruimte om ook lekker in de natuur te zijn, uit te waaien of op andere manieren te ontspannen.

jeannetteenirma.jpg

 

Geheel verzorgd inclusief: logies, alle maaltijden en activiteiten:

€ 2.250,00 exclusief btw 

Zie verder ook de mogelijkheden voor onze zomerlaboratoria op Schiermonnikoog.

Meer weten over het eiland zelf? Kijk dan eens op www.schierweb.nl

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl