Jeannette Brink

Over Jeannette

jeannetteplu.jpg
Jeannette Brink
is geboren en getogen in Groningen. Ze komt voort uit ondernemende families en hielp al op zeer jeugdige leeftijd dagelijks de melkboer, bakker, groenteman en krantenjongen in hetzelfde wijkje. Ze deed weekendwerk in een schoenenzaak (Hoogenbosch) en hielp natuurlijk in de zaak van haar ouders (badim).

Inmiddels is Jeannette ruim 38 jaar actief in het P&O-vak, wat ze het mooiste vak van de wereld vindt. De HBO-opleiding Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid heeft ze fluitend doorlopen. Ze heeft zowel bij veel kleine als bij grote organisaties gewerkt, zoals Fred van der Werff, de Boer Winkelbedrijven en bij Gasunie, als manager Personeel & Organisatie.

Op 45-jarige leeftijd start ze uiteindelijk de eigen onderneming: blide. Jeannette voelt zich als een vis in het water in projecten waar (samen) het beste uit mensen gehaald wordt. Actie-leren, leren door doen, is haar overtuiging voor groepen, individuen en natuurlijk ook voor zichzelf. Jeannettes levensmotto: werken van binnen naar buiten!

Jeannette is mobiel te bereiken op 06 51 24 27 48. Niet altijd natuurlijk, want soms is ze met haar volle aandacht met iets of iemand anders bezig. Stuur haar dan gerust een e-mail.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl