Ondernemen

Ondernemers zijn een bijzonder slag mensen. Ze willen graag zelf aan het stuur zitten, ze zien er niet tegen op om zelf kaders te maken en die ook zelf te bewaken. Lang niet iedereen is geschikt om zelf te ondernemen of een bedrijf te runnen.vlieger Eddy van Thijs' vliegerparadijs

Ondernemen kan ook uitstekend in een dienstverband. Soms zelfs beter! Als je als zelfstandig ondernemer aan de slag wiltm dan is het zaak u goed te oriënteren. Het hebben van een mooi product, assortiment of dienst is meestal niet voldoende. Hoe kom je aan klanten? Hoe verzorg je jouw administratie? Hoe houd je jouw vakkennis op peil? Waarin onderscheid je je?

Het is de moeite waard om grondig na te gaan of hetgeen je in de markt wilt zetten of heeft gezet in al haar facetten consistent is. Want alleen dan zullen er tevreden klanten ontstaan. Meer ondernemersvragen? Bel ons! En neem een kijkje in de rest van deze blide kennisbank, waarin we informatie delen over marketing, publiciteit, klanten werven, over het belang van brood op de plank en meer ondernemersthema's.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl