Ondernemen

Ondernemers is een bijzonder slag mensen. Ze willen graag zelf aan het stuur zitten, ze zien er niet tegen op om zelf kaders te maken en die ook zelf te bewaken. Lang niet iedereen is geschikt om zelf te ondernemen of een bedrijf te runnen.vlieger Eddy van Thijs' vliegerparadijs

Ondernemen kan ook uitstekend in een dienstverband. Soms zelfs beter! Als u als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt dan is het zaak u goed te orienteren. Het hebben van een mooi product, assortiment of dienst is meestal niet voldoende. Hoe komt u aan klanten? Hoe verzorgt u uw administratie? Hoe houdt u uw vakkennis op peil? Waarin onderscheidt u zich?

Het is de moeite waard om grondig na te gaan of hetgeen u in de markt wilt zetten of heeft gezet in al haar facetten consistent is. Want alleen dan zullen er tevreden klanten door onstaan. Meer ondernemersvragen? Bel ons! En neem een kijkje in de rest van deze blide kennisbank, waarin we informatie delen over marketing, publiciteit, klanten werven, over het belang van brood op de plank en meer ondernemersthema's.

Berkenlaan 659321 GV Peizet 050 50 3 50 50info@blide.nl